Nord će u listopadu predstaviti svoje novitete na centralnim europskim okupljanjima profesionalaca u hotelijerstvu i svijetu kampiranja. Na sajmu SIA Hospitality Design u talijanskom Riminiju predstavit će novosti u kupaonskom asortimanu brendova Nord i Schmidler, a priprema i dugo očekivano iznenađenje u proizvodnji mobilnih vila na SUN Beach&Outdoor Style. Nordove mobilne kućice upoznat će i posjetitelji sajma Caravan Salon Austria u austrijskom Welsu.

 

SIA HOSPITALITY DESIGN, RIMINI

Međunarodni sajam ugostiteljstva i hotelijerstva SIA Hospitality Design najveći je talijanski sajam u ovom području. Sajam se održava od 10. do 12. listopada, a namijenjen je razmjeni iskustava predstavnika međunarodnih hotelskih lanaca, hotela i ugostiteljskih objekata, kao i arhitekata i dizajnera.

Sajam se održava 67. godinu za redom, a samo prošle godine posjetilo ga je više od 16 tisuća hotelijera. Brojnim posjetiteljima Nord Produkt će po prvi put predstaviti novosti u kupaonskom asortimanu brendova Nord i Schmidler.

 

SUN BEACH&OUTDOOR STYLE, RIMINI

Ključni sajam za profesionalce u području kampiranja i drugih aktivnosti na otvorenom održat će se u talijanskom Riminiju istovremeno sa sajmom za hotelijere i ugostitelje. Na više od 30 tisuća kvadratnih metara SUN beach&outdoor style će spojiti stručnjake u području morskog odmora i profesionalce u području kampiranja.

Nord je na prošlogodišnjem sajmu, koji je posjetilo približno 13 tisuća posjetitelja, sudjelovao premijerno. Prisutne je oduševio luksuznom mobilnom vilom Navis koja izgledom nalikuje jahti. Ove godine priprema još veće iznenađenje za posjetitelje sajma.

 

 

             

 

 

CARAVAN SALON AUSTRIA, WELS

Ključno europsko događanje u austrijskom Welsu od 17. do 21. listopada okupit će sve ljubitelje odmora u kampovima. Caravan Salon predstavit će inovacije nadolazeće sezone i najnovije modele svih vodećih brendova mobilnih kućica, kampera i šatora.

Ljubitelje kampiranja u Welsu po prvi put očekuju i noviteti iz Nordove proizvodnje mobilnih kućica.