15. siječnja u Dubravi je otvoren novi Nord maloprodajni salon u kojem u možete pronaći sve za kuhinje i kupaonice. Inovativni prodajni koncept s asortimanom kuhinja, slavina, keramike, kupaonskog namještaja i sanitarija tako je predstavljen i kupcima iz istočnog dijela Zagreba na prostoru većem od 250 m² na adresi Avenija Dubrava 47 (prizemlje Epicentra Dubrava).

Prigodom otvorenja od 15. do 31. siječnja u novom salonu možete ostvariti poseban popust 15% na sav asortiman (popust ne uključuje artikle na akciji, uslugu montaže i stolice).

Nord saloni zamišljeni su tako da kupcu pomognu u kreiranju optimalne kupaonice i kuhinje po njegovim potrebama i ukusu. U salonima su ponuđene usluge zbog kojih renoviranje kupaonice i uređenje kuhinje postaje brzo i efikasno: savjetovanje prilikom kupovine, usluga virtualne stvarnosti s uključenim 3D crtanjem vaše buduće kupaonice i kuhinje, te usluga montaže i dostave.

Salon u Dubravi je 9. Nord maloprodajni salon. Preostale Nord trgovine nalaze se u Zagrebu (Zagrebačka cesta 217), Samoboru, Osijeku, Slavonskom Brodu, Sesvetama, Rijeci, Viškovu i Supetru.