Akcija vrijedi do 31.5. na 200 prodajnih mjesta u Hrvatskoj. Odlični popusti odnose se na cijeli asortiman kuhinja i kupaonica renomiranih brandova Armal, Nord i Schmidler, koji će vam omogućiti kvalitetno renoviranje doma po akcijskim cijenama. Nord Produkt je jedan od vodećih hrvatskih proizvođača kupaonskog namještaja, kuhinja i kada, distributer kupaonske opreme, te najveći hrvatski proizvođač slavina.

 

Kupaonica po vašoj mjeri

Asortiman brandova Nord i Armal donosi kupaonski namještaj trendi ili bezvremenskog dizajna izrađen od materijala otpornih na otiske, slavine s 10-godišnjom garancijom, tuš kabine koje omogućavaju više od 180 različitih kombinacija dimenzija i dizajna i koje se lako kombiniraju s tuš kadama ili modernim kanalicama te sanitarije modernog rimless dizajna koji olakšava održavanje higijene. A ako pak poželite prostoru dodati dozu luksuza, slavine branda Schmidler su siguran izbor.

 

Nord Produkt kupaonica

 

Armal kade i tuš kade izrađene su od kvalitetnog sanitarnog akrila zbog čega se lako održavaju te su iznimno otporne na udarce. Proizvodnja s naglaskom na kvalitetu te dizajn koji prati svjetske trendove pozicionira Armal visoko na ljestvici najboljih proizvođača kupaonskog asortimana. Kupaonski namještaj dolazi u kombinacijama trendi industrijskog dizajna ili bezvremenskog dizajna klasične bijele boje, a izrađen je od materijala otpornih na otiske.

 

Crna boja je veliki trend u uređenju kupaonica. Kolekcija crnih sanitarija i tuš-kabina robne marke Nord te crne tuš kabine modernih su i čistih linija. Sanitarije su rimless, što znatno olakšava čišćenje unutrašnjosti wc školjke i smanjuje brigu oko održavanja kupaonice. Dozu luksuza u kupaonicu donose slavine branda Schmidler.

 

Modularne kuhinje Nord iz hrvatske proizvodnje

 

 

Naše kuhinje naše su vlastite proizvodnje i prilagođavaju se baš vašem domu, u koji dolaze uz kratke rokove isporuke. Zato je ova ponuda odlična za sve koji su ovo proljeće odabrali za renoviranje svoga doma. Nord kuhinje su moderne i kvalitetne kuhinje hrvatske proizvodnje. Fleksibilne su, a svojim se dimenzijama prilagođavaju i malim i velikim prostorima. U njihovoj proizvodnji koristimo materijale renomiranih proizvođača, a svojim dizajnom Nord kuhinjski namještaj prati svjetske trendove, te jamči kvalitetu i brzu isporuku.

 

 

Ispunite si sve želje i opremite stan u potpunosti po svojoj mjeri. Našu distribucijsku mrežu i prodajna mjesta brendova za kupaonice i kuhinje čini nekoliko stotina trgovina, u kojima će biti aktualan popust na cijeli asortiman: Lokacije trgovina.