Nord Produkt nagrađuje tri super žene povodom Dana žena na Facebook nagradnom natječaju. Kako bi sudjelovali u natječaju, trebate ostaviti komentar ispod objave na Facebooku i napisati nešto lijepo o važnoj ženi u vašem životu: mami, sestri, prijateljici, ženi ili drugoj važnoj ženskoj osobi. Komentar treba odgovoriti na pitanje zašto bi baš ona trebala dobiti na dar odličnu VIVA slavinu brenda Nord s izljevom u boji.

Nagradni natječaj traje od srijede 06.03.2019. (10.00 h) do petka 08.03.2019. (14.00 h), a tri super žene iz Facebook komentara dobit će na dar po jednu Viva slavinu u boji po njihovom izboru.

Sudjelovati možete na poveznici Nagrađujemo tri super žene na Dan žena.

Nagrađujemo tri super žene povodom Dana žena! 🌺 🌺🌺Napiši nam u komentar nešto lijepo o važnoj ženi u svom životu – mami, sestri, prijateljici, ženi, ljubavnici – zašto bi baš ONA trebala dobiti na dar odličnu VIVA slavinu brenda #Nord s izljevom u boji?Nagradni natječaj traje do 08.03.2019. do 14.00 h, a tri super žene iz vaših komentara dobit će na dar po jednu Viva slavinu u boji po njihovom izboru! 👩‍🦱👱‍♀️👩‍🦳 Pravila nagradnog natječaja: bit.ly/Nagradni_natječaj_Dan_žena

Objavljuje Nord u Utorak, 5. ožujka 2019.

 

Pravila nagradnog natječaja pogledajte u nastavku: Pravila nagradnog natječaja.

Objavljuje NordSrijeda, 6. ožujka 2019.