Nord mobilne kućice postale su
NORD MOBIL d.o.o.
Web stranica Nord Mobila je u izradi.
Zahvaljujemo na razumijevanju!

NORD MOBIL:
Tel: +385(0)1 7777-711
E-mail: info@nordmobil.hr

Mobilne kućice Nord Mobil

Moderan dizajn i stalna inovativnost jamac su vrhunske kvalitete
koja stavlja „točku na i“ svakog istinskog odmora. Zaboravite na kompromise uz mobilne kućice Nord Mobil!
Mobilne vile i kućice mogu se razgledati u Samoboru, a posjetitelji se trebaju najaviti 24 sata ranije na e-mail prodaja.kucica@nordmobil.hr

Katalog
Mobilne kućice Nord...

Moderan dizajn i stalna inovativnost jamac su vrhunske kvalitete
koja stavlja „točku na i“ svakog istinskog odmora. Zaboravite na kompromise uz mobilne kućice Nord!
Mobilne vile i kućice mogu se razgledati u Samoboru, a posjetitelji se trebaju najaviti 24 sata ranije na e-mail prodaja.kucice@nord.hr

Katalog

Nord Mobil ville

Ravni krov, klizne staklene stijene i nevjerojatna prostranost čine prepoznatljiva obilježja Nord Mobil vila. Zahvaljujući kombinaciji klasične Demit fasade i hard PVC obloga, fasade naših vila su modernog izgleda, ali i otporne. Kada birate kvalitetu, birajte Nord Mobil!

NAVIS MOBILNA KUĆICA 11,8 x 4,2 m

Svojim karakteristikama odgovara zahtjevima i onih najzahtjevnijih klijenata.

Njena 3D fasada nastala je spajanjem više proizvodnih grana Nord Produkta, povezujući termoformirane akrilne ploče (koje koristimo u proizvodnji kada) s Accoya drvom, poznatim po svojoj otpornosti na vanjske utjecaje. Osim vanjskog izgleda, NAVIS je poseban i po luksuznom i inovativnom interijeru. Površinom od 48,5 m², prilagođen je najzahtjevnijim korisnicima, kojima je na raspolaganju i terasa površine 12 m². Reflektirajuća zatamnjena stakla, podesivost zavjesa na elektromotor, nenametljivi klimatizacijski sustav i Fitnice floor su samo neki od detalja koji će vaš boravak u NAVIS mobilnoj kućici učiniti još ugodnijim. Eksterijerom i interijerom dočarava osjećaj boravka na luksuznoj jahti. Na vama je samo da se usidrite u neku usamljenu uvalu te s njene udobne palube uživate u pogledu na morsko plavetnilo.
INTERIJER Među prednostima spavaće sobe s kupaonicom, ukupne površine 13 m², ističu se skriveni klimatizacijski uređaj, indirektna rasvjeta namještaja u donjoj zoni te viseća WC školjka i bide. Dnevni boravak s kuhinjom, površine 20 m², krase luksuzna kutna garnitura, TV, skriveni klimatizacijski uređaj, indirektna rasvjeta namještaja u donjoj zoni te kuhinja visokog sjaja s indirektnom rasvjetom ispod visećih elemenata. EKSTERIJER Velike staklene stijene savršeno se uklapaju u termoformiranu fasadu s akrilnim pločama i Accoya drvom, dok se natkrivena terasa ističe inox ogradom te akrilom.

LINK 8,0 x 5,0 m

VERTIX 9,0 x 4,5 m

FAMILY DE LUXE 9,7 x 4,1 m

FAMILY CLASSIC 8,7 x 4,1 m

TREND DE LUXE 8,7 x 4,1 m

TREND 8,1 x 4,1 m

COUPLE 4,6 x 4,1 m

TRIO 4,1 x 4,8 m

OPTIMA LONG 8,7 x 3 m

Nord Mobil kućice

Ljubitelji klasičnijeg izgleda kućica s prozorima i vratima, ali istovremeno modernog dizajna i prostranosti pronaći će dom za odmor po svojoj mjeri u asortimanu Nord Mobil kućica.

PANORAMA CLASSIC i MODERN 8,1 x 4,1 m

MEDITERANSKA

POSEBNE NAMJENE