U kolovozu smo ponosno otvorili najveću i najreprezentativniju Nord prodavaonicu, a 10. Nord maloprodaja nalazi se u robnoj kući Ambienta u Novom Zagrebu (Avenija Dubrovnik 14).

Nord Produkt najveći je domaći proizvođač slavina, jedan od vodećih proizvođača kuhinja i namještaja za kupaonice, a u svojih gotovo 30 godina iskustva objedinili smo u daleko složeniji proizvod – mobilne kućice i vile Nord, koje su jedinstveni hrvatski proizvod. Dosad smo proizveli 2000 mobilnih kućica raspoređenih u niz kampova više kategorije diljem Hrvatske i inozemstva. Time smo zauzeli već respektabilno mjesto među međunarodnim proizvođačima ovih sve popularnijih kućica za godišnje odmore, a u Hrvatskoj su daleko najveći. Slično kao i u mobilnim kućicama i vilama, i nova zagrebačka prodavaonica ima za cilj pokazati sve mogućnosti koje Nord Produkt ima u svojim modernim proizvodnim pogonima.

„Nord već ima prepoznatljiv stil uređenja koji razvijamo s uglednim hrvatskim dizajnerima. Na 530 kvadrata pokazat ćemo kako vam možemo izraditi vrlo kvalitetan i oku ugodan hrvatski namještaj za kuhinje i kupaonice, a posebno se ponosimo našim slavinama koje proizvodimo pod tri branda – Schmidler, Armal i Nord. Te slavine imaju garanciju i do 10 godina, po čemu smo jedinstveni na tržištu. Usto, nudimo i sanitarije, tuš kabine, kade, galanteriju i pločice priznatih proizvođača“, rekla je Anita Kuharić, voditeljica Maloprodaje.

 

Novi prodajni prostor širi poruku koju Nord već dugo prenosimo tržištu: radimo inovativno, proizvodi moraju biti pristupačni, i tu su da kroz stalnu podršku i pomoć kupcu zadobiju povjerenje.