U službi kvalitete

U dizajnu proizvoda pratimo najnovije trendove, a u proizvodnji koristimo suvremene tehnologije i kvalitetne repromaterijale. Naše kuhinje i kupaonski namještaj stoga su vrhunske kvalitete i funkcionalnosti. Slavine u našoj ponudi imaju ugrađene perlatore koji omogućuju značajnu uštedu vode.

 

 

 

Godine 2017. otvorili smo flagship trgovinu i izložbeni salon u Samoboru, čiji dizajn i koncept sada širimo i na sve naše maloprodaje. Esencijalne su značajke naših izložbenih salona usluga virtualne stvarnosti prilikom projektiranja kupaonica i kuhinja te dostava i montaža kupljenih proizvoda.

 

U službi kvalitete

U dizajnu proizvoda pratimo najnovije trendove, a u proizvodnji koristimo suvremene tehnologije i kvalitetne repromaterijale. Naše kuhinje i kupaonski namještaj stoga su vrhunske kvalitete i funkcionalnosti. Akrilne kade koje proizvodimo izdržljive su i dugovječne, a slavine u našoj ponudi imaju ugrađene perlatore koji omogućuju značajnu uštedu vode. Nord vile i kućice ujedinjuju ove karakteristike te predstavljaju originalni hrvatski proizvod.

 

Godine 2017. otvorili smo flagship trgovinu i izložbeni salon u Samoboru, čiji dizajn i koncept sada širimo i na sve naše maloprodaje. Esencijalne su značajke naših izložbenih salona usluga virtualne stvarnosti prilikom projektiranja kupaonica i kuhinja te dostava i montaža kupljenih proizvoda.

Misija i vizija

 

Naša vizija

Biti predvodnik u inovacijama i kvaliteti proizvoda, kako na domaćem, tako i na stranom tržištu, postajući prvi izbor za opremanje kupaonica i kuhinja u vašim domovima, poslovnim prostorima i turističkim objektima.

Naša misija

Visokom kvalitetom i širinom asortimana ponuditi potpuno rješenje za opremanje privatnih, poslovnih i turističkih objekata ostvarujući pritom održiv rast i razvoj oslanjajući se na kulturu i temeljne vrijednosti Nord Produkta.

Temeljne vrijednosti

 

Povjerenje
Odgovoran smo partner našim kupcima i poslovnim partnerima neprekidno ulažući u kvalitetu proizvodnje, ponudu cjelokupnog asortimana te kvalitetu i brzinu poslovnih procesa prije, za vrijeme i nakon zaključene poslovne transakcije.

Inovativnost
Neprekidno ulažemo u inovacije pronalazeći nove proizvode te proizvodne procese koji će proširiti naš asortiman i ponuditi još bolja rješenja za sve privatne i poslovne subjekte.

Briga za okoliš 
Kao proizvođači, a istovremeno i kupci, svjesni smo koliko je briga za okoliš neizbježan čimbenik svih proizvodnih i poslovnih procesa, zbog čega je ona neizostavan dio našeg svakodnevnog poslovanja.

Pristupačnost
Omjer visoke kvalitete, širine ponude i pristupačne cijene za sve naša je misao vodilja.

Nord obitelj
Veoma smo ponosni na naše radno mjesto, na naše kolege i radne procese kojima zajednički prolazimo stvarajući bolju budućnost za naše obitelji, okolinu u kojoj djelujemo i općenito naše kupce.

 

Iskaznica poduzeća

NORD PRODUKT d. o. o.
Bobovica 8 a, Bobovica HR-10430 Samobor, Hrvatska/Croatia
Telefon: +385(0)1 7777-707
Faks: +385(0)1 3376-691
E-adresa: info@nord.hr
Mrežne stranice: www.nord.hr
OIB / VAT: 22489825038
MBS: 120003758
Matični broj: 02022478
Registriran kod / Registered with: Trgovački sud u Zagrebu / Court of Commerce Zagreb
Tem. kapital / Orig. cap.: 23.070.000,00 kn
Uprava: Krešimir Hazler
VAT ID / EORI: HR22489825038
Banka / Bank: Erste&Steiermärkische Bank d. d.
IBAN: HR79 2402 0061 1004 5351 8
SWIFT: ESBCHR22
Broj dev. računa / Foreign Bank Acc.: 70010000-2022478

Karijera u Nordu

Saznaj više